Teräsrakentamisen ammattilainen.

Lohjan Hitsauspalvelu Oy

Kattava konekanta, suunnittelu yhdessä tilaajan kanssa takaa oikeat materiaalit ja kustannustehokkaat tuotantotavat. Sanat ammattitaitoiset metallimiehet, jotka valmistavat myös asentavat rakenteet. Palvelukonseptimme sisältää materiaalihankinnasta, valmistuksesta, pintakäsittelystä, asennuksesta ja dokumentaatiosta.

Saat myös laadukasta palvelua

Palvelumme on suunnattu yrityksille ja yksityisille. Rakennusteollisuuteen meillä on tarjota myös kantavia teräsrakenteita toteutusluokkiin EXC1 ja EXC 2 (EN 1090-1:2009 + A1:2011). Vuosittain Dekran toimesta auditoitava sisäinen laadunvalvonta takaa vaatimusten mukaiset tuotteet asiakkaillemme.

Teräsrakenteet ja asennustyöt teollisuuteen

Teollisuuteen meillä on tarjota pitkä kokemus erilaisten työturvallisuutta parantavien hoitotasojen, teräsrunkojen, varastorakennusten ja kuljetintunnelien valmistamisen lisäksi vaativat kone- ja laite asennustyöt.

Lohjan Hitsauspalvelu Oy on lohjalainen yritys, mutta ammattitaitoinen henkilöstömme on valmiudessa asennustöihin koko suomen alueella.

Ammattitaitoinen henkilöstö

Työnjohtomme ammattitaito takaa asiakkaillemme kilpailukykyiset tarjoukset myös pelkistä kone- ja laiteasennuksista. Pystymme nopeasti arvioimaan kustannukset, jotka pitävät.

Vahvuutemme on pitkän kokemuksen omaava henkilöstö, joka on koulutettu. Vuosittaisen koulutuksen lisäksi Dekra auditoi henkilöstön osaamisen lisäksi myös koneet, laitteet ja toimitilat.

Ammattitaitoinen hitsauskoordinaattori takaa, että henkilöstöllämme on ajantasaiset tiedot hitsaustyöhön, – koneisiin ja lisäaineisiin liittyvien säädösten ja määräysten muuttumisesta.

Modernit koneet ja laitteet

Nykyaikaiset hitsauskoneet ja lisäaineet yhdistettynä laadukkaisiin metallin leikkaus ja taivutuskoneisiin antavat meille merkittävän edun toimitusten laadussa ja nopeudessa. Omat laajat teräsvarastot mahdollistavat myös nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen.

Palvelun hankinta on helppoa

Palvelun hankinta on helppoa. Lähettämällä oman suunnitelman, pyytämällä suunnitteluapua tai tulemalla käymään voimme varmistaa tarkoituksen mukaisen ja kustannustehokkaan toimituksen asiakkaillemme.

Läpinäkyvä laadun­valvonta

Sisäinen laadunvalvontamme on asiakkaalle läpinäkyvä. Tuotteet tilataan konepajalle, tulevat materiaalit tarkastetaan aina verraten niitä tilausvahvistukseen. Sulatusnumerot varmistetaan ja ne seuraavat koko prosessin ajan, päätyen valmiiden tuotteiden dokumentteihin. Hitsauksista dokumentoidaan koneiden parametrien lisäksi käytettävät lisäaineet.