Hitsaustyöt

Lohjan Hitsauspalvelu Oy tarjoaa laadukasta hitsauspalvelua teollisuuteen, rakennusliikkeille ja yksityisille osana perinteistä tilauskonepajan toimintaa. Toimipisteemme sijaitsee Lohjalla, mutta asiakkaamme löytyvät ympäri Suomen.

Valmistamme erilaisia metalli- ja teräsrakenteita, sekä teemme koneasennuksia ja teräsrakenteiden asennuksia asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Koulutettu ja kokenut, osaava henkilöstö

Lohjan Hitsauspalvelu Oy:n toiminta perustuu ammattitaitoiseen henkilökuntaan. Hyvä peruskoulutus, työkokemus, jokapäiväinen työskentely sekä säännöllinen pätevyyksien osoittaminen takaavat asiakkaillemme laadukkaat tuotteet.

Säännöllisesti tarkastetut (validointi) uuden sukupolven hitsauskoneet ja -lisäaineet mahdollistavat tasalaatuiset hitsaussaumat. Hitsaussaumat ovat myös helposti dokumentoitavissa erilaisten vaatimusten mukaisesti. Hitsaustyöt tehdään Mig/Mag, Tig ja puikko hitsauskoneilla. Vaativat kaasuhitsaustyöt ovat myös henkilöstömme osaamisaluetta. Kaikista käytettävistä hitsauslisäaineista on aina saatavissa ainestodistukset.

Sertifioitu kantavien teräsrakenteiden valmistaja

EN-1090, EXC1 ja EXC 2 vaatimusten mukaisuus sisäisestä laadunvalvonnasta kantavien teräsrakenteiden osalta takaa tilaajalle sen, että kantavat teräsrakenteet ovat valmistettu ja dokumentoitu vaatimusten mukaan. Annettu hyväksymisnumero 2656-CPR-FIN190 kertoo, että Dekra Finland Oy auditoi yrityksemme vuosittain, varmistaen, että tuotanto ja dokumentointi täyttää sertifioinnille asetetut vaatimukset